bcc2%20007.jpg

Koulun loppu

Kesäkuussa olin ihmeissäni taas kerran siitä miten aika menee niin nopeasti. Raamattu koulun kaksi viikkoa tuntuivat ihanan kevyiltä. Pelkäsin aluksi viimeisten viikkojen olevan rankkoja ja kiireisiä mutta sain tehdä kaiken levosta käsin. Minä sain olla viimeisen kokeen tarkistaja.

Viimeisessä kokeessa kysyttiin muun muassa mitä oppilaat olivat oppineet Jumalasta ja oli ihan lukea vastauksia miten Jumala oli jokaiselle ilmestynyt tavalla tai toisella sanansa kautta.

 Kaikki viisi oppilastamme valmistui.  Koulun päättäjäisjuhla oli iloinen ja olin niin kiitollinen Jumalalle että Hän oli tehnyt kaiken mahdolliseksi.

 

Kesälomaa

bcc2%20027.jpg

Raamattu kurssin jälkeen jäin kesä lomalle kaikesta työstä keskuksella ja olen ollut lasten kanssa. Lähdimme viikon matkalle Keravalle jossa näimme lasten mummoa ja pappa ja serkkuja. Loma kotona oli toiminnantäyteinen ja Jumala hemmottelikin meitä yhdellä oikein kunnon hellepäivällä. Menimme lasten ja heidän serkkujensa kanssa uimaan Keravan maauimalaan ja meillä oli tosi mukavaa.

Kävimme myös lasten isomummin luona ja teimme hänelle puutöitä ja autoimme hiukan mattojen pesussa.

bcc2%20042.jpg

Paluun jälkeen päätin paastota jonkin aikaa ja etsiä Herran johdatusta. Vieläkään mikään muu ei ole selkeää kuin se että aloitan opiskelun netissä. Tarkoituksenani on opiskella koko raamattu läpi missionuorten online kurssin kautta. Ja nyt syksyllä aion keskittyä opiskeluun ja keväällä toivon olevani mukana taas raamattu kurssilla tavalla tai toisella.

 

Rukous ja kiitos aiheet

  • Kiitos ystävistä ja sukulaisista joita olen kesällä saanut tavata
  • syksyn koulun aloitus lapsilla Roosa tarvitsee kavereita koulussa koska hänellä ei ole aina kaveria koulussa