Huhti-Toukokuun uutisia

Hei kaikille.

Työ kiireitä

Kulunut kaksi kuukautta on ollut niin työntäyteistä, etten ole kerinnyt kirjoittelemaan uutiskirjettäni. Koin selkeää Jumalan kutsua olla mukana kolmenkuukautisessa raamattukurisilla. Kaksi vuotta sitten olimme molemmat Ilkan kassa henkilökunnassa samaisella kurssilla. Nyt henkilökunnassa meitä on ollut kolme tyttöä ja kuusi oppilasta.  Ensimmäiset kolme viikkoa oli todella rankoja, työpäivät olivat pitkiä ja tuntui kuin minua venytettäisiin joka nurkasta.

Johanneksen evankeliumia opettamassa

Kolmannella viikolla opetin jälleen Johanneksen evankeliumista. Ja minusta tuntui, ettei kolme päivää millään riittäisi sen kaiken jakamiseen, mitä itse olen kirjasta saanut. Päätin painottaa suhdetta Jumalan ja Jeesuksen välillä joka onkin ihanalla tavalla kuvattu tässä evankeliumissa.

Kerho kuulumisia

Samanaikaisesti olen ollut mukana lasten kerhossa ja saanut tajuta ettei kyse ole minusta ja minun työstä vaan näistä ihanista lapsista ja mitä Jumala heille tahtoo jakaa. Vietimme kerhon kevät juhlaa iloisissa merkeissä pelaillen ja herkutellen. Annoin yhdelle tytölle raamatun koska hän on kovasti sellaista toivonut. Tyttö vain pelkäsi, ettei hänen äitinsä hyväksyisi kirjaa ja heittäisi sen pois.

Koti kuulumisia

Simo on ollut iltapäivät iltapäiväkerhossa joka on kuulemma ollut ihan kivaa mutta ryhmään sopeutuminen on ollut haaste, eikä kavereita ole oikein löytynyt.  Ilkka on ollut ahkerasti töissä mutta on turhautunut rahatilanteen epävakauden vuoksi. Hänen rukouksensa on ollut että Jumala näyttäsi tahtonsa selkeästi ja johdattaisi meitä.

Nyt Jumala on vastannut ainakin yhteen raha huoleemme saimme kelan täyden tuen asumis kustannuksiimme =).

 

Rukous aiheet

- Simolle hoitopaikka kesäkuuksi

- Jumalan johdatusta kesä suunnitelmiin

- tokaluokkalainen tyttö jolle annoin raamatun