Tervehdys

Eff 3:20 Hänelle, joka voi tehdä enemmän, monin verroin enemmän kuin kaikki, mitä me anomme tai ymmärrämme, sen voiman mukaan, joka meissä vaikuttaa,hänelle kunnia.

Ja mitenköhän aloittaisin tämän kirjeeni, niin paljon on kuluneena aikana kerinnyt tapahtua.
Olimme perheenä Helsingissä Jippi/King's Kids tapahtumassa jonka nimi oli Lapsen elämänpuolesta.Viiko alkoi kotoa niin, että autoin äitiäni ikunoidenpesussa ja huipentui Lasten elämänpuolesta tapahtumaan jossa pää puhujana oli Lore Cunningham. Lasten huippumuistoja oli se kun osoitimme lasten mieltä ja samalla jaoimme ohikulkeville lapsille, evankelioivaa materialia.
Myös se että pääsimme linnanmäellä ilmaisiksi laitteisiin oli tosi kivaa. 
Seuraavalla viikolla olimme Mikkelin aluella ja kävimme kylässä Ilkan sukulaisilla joita emme olleet nähneet pitkään aikaan.

Palatuamme Rovaniemelle rupesin puutarhatöihin jotka olivat minua odotelleet. Valmistauduin myös seurakuntamme lasteleiriin ja yllätyksemme pääsimme matkalle Norjaa. Tämä oli minulle rukousvastaus koska olen toivonut pääseväni tänä kesänä Norjaan. Menimme keskuksena kuuntelemaan Lore Cunnighamia joka oli puhumassa Srtomsössä pohjois Norjassa.
Roosa ihastui paikalliseen 8-vuotiaseen poikaan =) ja kulki tämän kassa käsikädessä jokapaikkaan.

Oli mahtava kokemus ja etuoikeus olla seurakuntani lasten leirillä. Opetus aiheena oli Evankeliumin värit ja sain opettaa 12 suloista 1-3 luokkalaista. Myös Simo ja Roosa nauttivat leiristä täysin rinnoin.

Tämä kuukausi onkin alkanut haasteilla, toinen oli opetta lapsia leirillä ja toinen on se että meillä on täällä kääymässä Etelä-Korealainen tiimi eteläruotsin Opetuslapseuskoulusta. Ja minun tehtäväni on olla heidän tulkinaan ja järjestää heille vierailu paikkoja lisäää yhden jo valmiina olevan sunnuntaikokouksen lisäksi.
Ylhäällä on kuvia kun vierailimme Kemissä. Tiimi välitti ilosanomaa tanssi ja draaman keinoin paikallisella torilla.

Rukous aiheet
- johdatusta loppukesän viettoon
- pikaista parantumista Ilkan peukallolle jossa on neljä tikkiä
Kiitos Jumalalle
- uusista tukijoista
- Norjan matkasta