Hei kaikille taas pitkästä aikaa!

Kulunut aika viime kirjeestä on ollut kiireistä ja täynnä matkusta ja muuta. Olemme käyneet Helsingissä, Perheniemessä ja sitten meillä oli myös viikonmittainen opintoviikko Venäjällä.

 

Jumala on kuluneena aika todella haastanut läheisempään suhteen kanssaan minua. Myös suhteemme avioparina Ilkan kanssa on ollut työn alla. Olemme lukeneet rakkauskieliä käsitelevää kirjaa ja se on todella auttanut meitä osoittamaan rakkautta toisillemme paremmin.

 

Toisten ihmisten rakastaminen ja kunnioittaminen onkin noussut itselle todella tärkeäksi.

 

Kun eilen illalla lähdimme oppilaiden kanssa evankelioimaan, olin väsynyt, koska en ole kahteen yöhön oikein nukkunut. Mutta rukoilimme yhdessä ja pyysin että Jumala olisi minussa heikossa väkevä. Ja Jumala teki ihmeen, ilta oli tosi hyvä kahvipöydän ääreen tuli paljo väkeä ja todella hyviä keskusteluja syntyi. Sain haastaa useaa ihmistä Jumalaa ilmestymään ja osoittamaan kuka hän on ja kaikki lupasivat kokeilla tai ainakin harkita asioita joita kerroin heille.

 

Sain myös keskustella ensimmäisen kerran elämässä saamelais- miehen kanssa. Ja keskustelu avasi silmäni että vielä tänä päivänäkin Suomessa on epäjumalan palvelusta ihan konkreetisesti. Mies kertoi avoimesti uhraavansa seita kiville saadakseen kalaa talvella.   Hän kertoi, että he ovat kokeilleet ja todenneet, että jos eivät uhraa kaloja ei tule, mutta jos he uhraava he saavat kaloja.

Tämä mies ja kaikki saamelaiset ovatkin minun rukous aiheenani että Jumala koskettaisi ja vapauttaisi tästä valheesta.

 

 

Rukous aiheet:

- Saamelaiset

- Yksi oppilastyttö, joka on sairaalahoidossa

- Aktionvalmistel