IMG_0206-normal.jpg

Matt 20:28 . 28. Niinkuin ei Ihmisen Poikakaan tullut palveltavaksi, vaan palvelemaan ja antamaan henkensä lunnaiksi monen edestä.

Viimeinen kuukausi on tuonut mukanaan ihan kesän ja lämmön. Olen auttanut edelleen ystävääni hänen lasten hoidossa kerran viikossa. On ollut ihan huomata kuinka joka kerta evankelista ystäväni tulee innosta puhkuen kaupungilta kertoen mitä ihanaa Jumala on tehnyt. Palkaksi olen saanut lasten rakkauden tunnustuksia ja osoituksia.

IMG_0201-normal.jpg

 Koululla olen auttanut keittiössä ruokaa laitellen ja pihaa hoitaen.

Seuraava suunnitelma onkin alkaa opiskelemaan innolla raamattuaitsenäisesti kotona.

IMG_0092-normal.jpg

Rukous vastauksia:

Arjen pieninä ihmeinä olen vihdoin saanut uuden kameran puolenvuoden rukousten jälkeen. Nopeampiakin vastauksia on ollut se kun eräänä iltana Roosa pyysi saada valkoista hametta jotta voisi sillä Jeesusta ylistää.  Sanoin hänelle että voidaan me sitä rukoilla että hän sen saisi. Heti seuraavana päivänä vastaus tuli… Ystävä kehotti penkomaan vaatekassia jonka oli saanut ja sieltä löytyi sievä valkoinen t-paita ja valkoinen hamonen/jumppa-asu.  Ilo ja kiitollisuus täytti koko pienen tytön kun kiikutin aarteet kotiin.'

King`s Kids kerho kerrat menivät hyvin vaikka haastetta toikin eri ikäiset kerholaiset. Kerhossa käy 3-12-vuotiaita lapsia 4-6 lasta joten ikä haarukka on suuri pienessä ryhmässä.  
Alla kuva viimeisestä kerhosta jossa piirsimme rohkaisu kortteja toisillemme.

IMG_0105-normal.jpg

Omille lapsilleni olen saanut opettaa jalkojen pesun jaloa taitoa. Viime kesänä ihan puhuin pestessäni lasteni jalkoja miten Jeesuskin pesi opetuslastensa jalat, Tänä kesänä jalkojen pesun tarpeen ilmentyessä pesin jällen lasteni jalat ja mainitsin Simolle että miltähän Jeesuksesta tuntui pestä oppilaittensa jalkojen pesua. Sai poikani Simo ihanan ilmestyksen:” Jeesus oli palvelija, Hän oli kuningas mutta hän oli myös palvelija.”Vastasin:” Kyllä Hän näytti esimerkin miten meidän tulisi toimia ketä sinä voisit palvella.”(Tarkoitus oli saada poika pesemään sisarensa jalat mutta..) Simo totesi: ”Minä voin pestä sinun jalat äiti”Nyt pesemme toinen toistemme jalkoja vuorotellen.

IMG_0210-normal.jpg

Rukous aiheet:

- Johdatus Ilkan työ aisoihin

 -  Lasten elämän puolesta tapahtuma Helsingissä  6-9.6 (johon osallistumme tausta tukena)

- Bcc koulu ja paikalla oleva henkilökunta jota on vain kaksi

- Uusi koti jonka Herra on luvannut, että saisin kärsivällisyyttä odottaa lupauksen täyttymistä 

IMG_0228-normal.jpg