Hei mitenkäs sinun uusi syksysi on alkanut? Minulla elokuu on ollut rukoustyötä ja valmistautumista syksyn kerhoihin. Olen yrittänyt saada teemaa tälle syksylle ja ehkä koko vuodelle ja miettiä opetusaiheita juuri näille lapsille.

Peura-normal.jpg

Uusi opetuslapseuskoulu

Koulu on pyörähtänyt keskuksella käyntiin, meillä on 9 oppilaita joista yksi on poika. Onneksi poikia henkilökunnassa onkin sitten enemmän. Koulussa olen mukana auttamassa lounaissa ja muussa mahdollisessa. Mutta pää asiallisesti keskityn lapsi työhön ja raamatun opiskeluun.

 

Koulun alku

Lasten koulun alku on sujunut aika vaivattomasti ja uusia kavereita on saatu naapurin pojista ja tytöistä. Tänään saatoin Simon pyynnöstä kouluun ja koululla ainakin kaksi poikaa huusi iloisesti Simoo =) kyllä lämmitti äidin sydäntä. Roosan koulukin on alkanut hyvin, neiti tulee koulusta iloisena ja rupeaa läksyn tekoon ilman erillistä kehotusta.

kes%C3%A42.014%20002-normal.jpg

Kerhon alku

Ensimmäinen kerho kerta on nyt takana. noloa myöntää mutta olin päivämäärissä sekaisin ja kymmenen minuutin varoituksella pinkaisin kerhoa pitämään. Onneksi kaikki oli hyvin mietitty jo ajoissa etukäteen mitä opetan ja mitä leikitään jne.

 

Mökki reissu

Jumala yllätti meidän perheen ihanasti kun saimme kuun alussa ihana mökkiviikonlopun yhdessä. Toivoin kovasti että saisimme aikaa perheelle kun kesä muuten oli aika hajanainen, ja selkeää yhteistä kesän viettoa ei ollut. Pyysimme Ilkan tädiltä että voisimme olla heidän mökillään täällä Rovaniemellä. Viikon loppu oli rentoa yhdessä oloa ja uimista ja saunomista. Simo pääsi kalaan ja soutamaan soutuveneellä.

kes%C3%A42.014%20074-normal.jpg

Rukous ja kiitos aiheet

  • Kerhon lapset ja että heitä tulisi lisää, viimeksi kerhossa oli kolme lasta
  • Tämän vuoden opetuslapseuskoulu