syksy2013%20002-normal.jpg

Muutokset ja muutto

Nyt voin onnellisena sanoa että asumme uudessa kodissa lähellä keskusta. Koti löytyi 2päivää ennen Op-koulun alkua joten muutto oli pikainen. Onneksi saimme apua koko keskuksen staffilta. Uusi koti on 3h ja keittiö ihana, valoisa ja avara. Ja kiitos aiheena Jumalalle on että tällä hetkellä kalustettu mukavasti. Keskuksellahan meillä ei ollut omia huonekaluja muuta kuin pieni pöytä ja neljä tuolia.

Myös Simon koulu vaihtui pian muuton jälkeen nyt koulu matkaa enää 100m.

 

Kerhoilua

 Viime vuonna olin mukana vapaaseurakunnan ylläpitämässä Nooan Arkki kerhossa kerran kuussa. Nyt olen sitoutunut pitämään kerhoa joka toinen viikko. Suuren ikähaitarin vuoksi olen joutunut miettimään kerhoa aivan uudelta kannalta. Olemme tanssineet lähinnä piiritansseja ja tehneet ylistysmaalausta. Tarvitsen lisää ideoita ja viisutta miten saan oman tyttäreni olemaan kerhossa niin kuin muutkin tytöt. Roosa on huomionhaluinen ja on ollut hankalaa ohjata kerhoa kun joutuu omaa lastaan komentamaan.

syksy2013%20020-normal.jpg

Saarna matka Pelloon

Sain mahtavan tilaisuuden saarnata Pelossa, jonne ystäväni anoppi minut kutsui. Oma asenne sinne lähtöön, oli aluksi kielteinen, ajattelin: ettei minusta ole jne. Jumala sai minut kuitenkin vakuuttuneeksi että matkaan olisi lähdettävä. Rukoilin kauan sanaa seurakunnalle ja muuton jälkeen sainkin aiheen Valo/valossa vaeltaminen. Aluksi saarnan tekeminen takkusi mutta lopulta sain tekstin valmiiksi. Ja kiitokseksi sain myönteistä palautetta ja kommentin: ”Saarnasi oli minulle.”Oli ihan kuulla että Jumala toimi kauttani.

Mukaani sain myös Matin antamaan todistuksen ja Tinnin johtamaan ylistystä, joka teki kokouksesta paikkakuntalaisille vielä mukavamman.

 

Ylistystä ja rukousta

Sain olla mukana luterilaisen kirkon järjestämässä International Christian  Song Service :ssä. Minut kutsuttiin tanssimaan pari heprean kielistä kappaletta ja sain itse kokea tuovani Jumalan läsnä oloa kaupungin ylle. Keskuksellamme on alkamassa 24/7 rukous joka tällä hetkellä on vain parituntia päivässä. Itse olen saanut olla mukana hiukan rukoilemassa ja ylistämässä Herraa ja toivon sitä lisää. Uskon että Jumala tahtoo vielä voimistaa tätä työtä Rovaniemellä.

syksy2013%20038-normal.jpg

Muuta

Olemme saaneet nauttia perheenämme viikonloppuisin upeasta ruskasta kun olemme käyneet jo traditioksi tulleella sunnuntai retkellä. Olen huomannut miten tärkeää yhteinen aika perheellemme on ja tämä harrastus on mukava kaikille. Nyt talven pian saapuessa on keksittävä pian jotain muuta kun sää ei aina salli retkeilyä ulos. Saimme myös yhden vapaa illan yllättäin kun ystäväni otti lapsemme yökylään. Nautin illasta paljon ja se oli ihana keskeytys kuivaan arkeen.

syksy2013%20116-normal.jpg

Fill 1:6 Varmasti luottaen siihen, että hän, joka on alkanut teissä hyvän työn, on sen täyttävä Kristuksen Jeesuksen päivään saakka.

Rukous aiheet)

- Luovuutta kerhojen vetoon

- Roosalle uusihoitopaikka lähempää kotiamme

- oma Hengellinen hyvin vointi, olen kokenut olevani täysin tyhjä kun olen antanut koko ajan saamatta itse takaisin.