kaste%20023.jpg

Elokuun kuulumisia

Koulujen alku

Simo ja Roosa ovat alkaneet taas koulun. Simolla on alkanut englannin opiskelu ja yhdessä harjoitellaan puhumaan englanniksi. Roosalla ei ole alkanut uusia aineita mutta hän tarvitsee seuraa vielä varsinkin äidinkielen tehtävien kanssa. Minä hain ja pääsinkin raamattu kursille, mutta minun täytyy odottaa, että saisin itselleni valmentajan, joka tarkista minun tehtäväni. Hakijoita kuulemma on paljon mutta henkilökuntaa vain vähän.

Henkilökunta päivillä

Elokuun puolessa välissä meillä oli taas henkilökunta päivät. Aluksi ajattelin etten lähde mukaan tällä kertaa olenkaan. Mutta lähdin mukaan vähän niin kuin vahingossa. Ja oli todella ihana jälleen nauttia yhteydestä joka meillä on kaikkien eri keskusten henkilökunnan kesken.  Minua jäi puhuttelemaan Diegon jakama aamu hartaus. Hän puhui siitä miten edellisen sukupolven tulee nostaa seuraava että he saavuttaisivat sen mihin heidät on kutsuttu ja siitä miten he perheenä ovat saaneet heijastaa Jumalan rakkautta tämän rikkinäisen sukupolven keskellä.

Puhe osui ja upposin ja sain sydämelle naapuristoni lapset jotka melkein kaikki ovat ”rikkinäisistä” perheistä. Taustalla avio eroa ja uusio-perheitä.  

kaste%20025.jpg

Avoin ovi

Nyt seuraavana lauantaina on meidän lapsilla koulu päivä. Ja minä saan mennä Roosan luokkaan esittämään pöytänukke teatteria. Aion esittää Max Lucadon tarinan: Sinä olet tärkeä. Kertomus kertoo kiusatusta puunukesta joka menee tekijänsä luo ja saa kuulla olevan arvokas juuri sellaisena kun on.  Samalla aion jakaa jotakin omasta kokemuksesta koulukiusattuna olosta. Ja aion myös haastaa lapsia rohkaisemaan toisiaan ja kertomaan jotain rohkaisevaa toinen toisilleen.

 

Rukousaiheet

  • Ilkalla on unelma auttaa syrjäytyneitä ja työllistää heitä oman osaamisensa kautta ja opettaa heitä korjaamaan autoja.
  • Ensi lauantain esitys 

ss