Kulunut kaksi ja puoli kuukautta on lentänyt kuin siivillä. Aikaan on mahtunut ihan kotona oloa sairaiden lasten kanssa, kerhon vetämistä ja tulkkausta.
Kotoilua
Viime kuussa meidän lapsiin iski kuume flunssa ja sain ensin viettää aikaa Roosan kanssa ihan kahden kesken ja sitten Simon kanssa . Roosan kanssa leivoimme ja askartelimme joulukoristeita, Simon kanssa katseltiin piirettyjä ja myös askartelimme jonkun verran.
Kerhoilua
Keskiviikon kerhossa pää tavoite on nyt lokakuun lopulta asti ollut joulunäytelmän harjoittelu. Koske vedän kerhoa joka toinen viikko on siinä ollut jo haastetta tarpeeksi. Myös se että kaikki lapset eivät olleet joka kerta paikalla toi oman haasteen. Esitimme näytöksen kerhon joulu juhlissa ja Vapaa seurakunnan Joulujuhlassa. Kerhon juhla sujui hyvin ja kaikki meni mallikkaasti. Seurakunnan joulu juhlassa kaksi näyttelijää oli poissa joista toisen rooli oli Maria. Ja kaksi lasta jotka olivat kerhon näytöksessä, eivät halunneet esiintyä olenkaan. Roosa itki enne esitykseen lähtöä että hän tahtoo olla enkeli vaikka oli ollut paimen. Saimme lopulta näytöksen esitettyä varanäyttelijöiden avustuksella.
 
Askartelua
Otin vastuulle Helluntaiseurakunnassa joulukorttien askartelun lapsille. Jokaiseen korttiin rukoilin rohkaisun sanaa ja sitten etsin sopivia kuvia jokaiseen korttiin. Samalla kun askartelin kortteja, rukoilin seurakuntamme lasten puolesta.
 
Tulkausta
Sain taas tänä vuonna olla tulkkaamassa Asley Lane :ta joka opetti Pyhästä Hengestä. Pääsin myös tulkkaamaan Howardia pariksi päiväksi, kun toisen tulkkimme selkä reistaili, niin pahasti ettei hän voinutkaan olla seisaallaan.
 
Ylistys tanssia
Pääsin myös yllättäen osallistumaan luterilaisen seurakunnan järjestämään hartauteen Ounasjoen rannassa. Koin että sain vapautta Jumalan läsnä oloa taas kaupungin ylle.  
Rukous ja kiitos aiheita
- Joulun vietto ja ajo matkat etelään