Heinä- ja Elokuun uutiset.

kes%C3%A42%2013%20016-normal.jpg

Korealaisen tiimin kanssa

Heinä kuu alkoi mukavasti lasten leirillä josta jo kerroinkin edellisessä kirjeessä ja myös Korealaisen tiimin vierailulla. Sain käydä heidän kanssaan Kemissä ja Kittilässä ja Rovaniemellä kävimme vahainkoti vierailulla ja nuorten illassa. Vanhain kodilla oli ihan olla tuomassa iloa ja siunausta vanhusten arkeen. Saimme tai tiimi sai vapaasti antaa todistuksensa ja kertoa miten Jeesus rakastaa näitä ihania vanhuksia. Vierailun kruunasi miten tiimi osoitti oman kulttuurin mukaisen syvän kunnioituksen osoituksen ”isilleen ja äideilleen” kumartaen syvään maahan asti. Myös se kun tiimiläiset halasivat jokaista vanhusta, kosketti sydäntäni, koska se toi ilon monelle.

kes%C3%A42%2013%20019-normal.jpg

Puutahratöitä ja rentoutumista

Lopun heinäkuusta vietin lasteni kanssa ja puutarha töitä tehden. Lasten kanssa saimme nauttia yhdessä kesästä uiden ja retkeillen. Ja heinä- elokuun vaihteessa pääsin mustikkaankin muutaman kerran nauttimaan Herran läsnä olosta ja luonnon rauhasta.

Lasten koulun aloitus

Nyt lapset ovat aloittaneet Simo koulun ja Roosa esikoulun ja nyt alku on mennyt ihan hyvin. Simon pitkän koulumatkan vuoksi(yli 2km) saatan häntä pyörällä koululle ja myös menen häntä vastaan koulun jälkeen. Tämä vaikutta työni määrään tällä hetkellä niin että voin työskennellä vain puolipäivää tehokkaasti keskuksella ja sen jälkeen puoliteholla ja sellaisia töitä joita voin lasteni kanssa tehdä.

    Itse haluan täällä hetkellä keskittyä yhä enemmän lastentyömuotoihin Rovaniemellä ja raamatun opiskeluun. Oma haasteeni on opiskella Johanneksen evankeliumi ja Johanneksen kirjeet. 

kes%C3%A43.2013%20018-normal.jpg

Tulevaa

Tämän hetken polttavin kysymys on jatkammeko perheenä keskuksella asumista vai muutammeko pois. Pois muuttaminen onkin ollut jo toiveeni ja olen odottanut että saisimme ihmeen kautta yhden tietyn talon joka on ollut nyt puolivuotta hiljaisessa myynnissä. Nyt tilanne koulun osalta alkaa näyttää siltä, että oppilaita tulee edellisvuosia enemmän joten taloon tarvitsisi lisää tilaa heille. Mahdollinen muutto jännittää ja luo haasteita, emme omista kuin pienen pöydän ja muita huonekaluja ei ole. Jos muutamme, vuokramme nousee, ja koulumatka muuttuu, ja mahdollisesti myös Simon koulu.

Näihin asioihin kaipaan mielen rauhaa.

 

Rukous ja kiitosaiheet

 

- Turvaa lasten koulutielle ja koulunkäyntiin

- muutto suunnitelmat, hyvän kodin löytyminen

- kiitos Ilkan töistä