Joosua.jpg

 

 

 

Joulukuu meni ohi nopeasti, kehon molemmat joulunäytelmä esitykset menivät hyvin, vaikka piti viime hetkellä ottaa mukaan kaksi uutta näyttelijää. Näyttelijät löytyvät omasta takaa sekä Simo että Roosa paikkasivat muutamaa puuttuvaa lasta. Näytelmä oli moderni versio laupiaasta samarialaisesta sijoitettuna jouluiseen Rovaniemeen.

 

Lomailua

Kun lasten joulu loma alkoi minäkin vaihdoin vapaalle. Askartelimme kuusenkoristeita ja pyysimme kavereita leikkimään meille. Joulu aaton vietimme perheen kesken rauhassa, mutta joulupäivänä ajoimme kohti etelää Ilkan isän luo. Jossa oli Tapaninpäivänä  Ilkan sisarukset koolla. Söimme hyvin koko joulun ja nautimme muitten seurasta. Seuraavaksi suuntasimme Keravalle minun perheeni luo jossa olimme yli uudenvuoden aaton. Takasin tulo matkalla pohjoiseen pysähdyimme vielä Ilkan vanhimmalla siskolla pariksi yöksi. Joten kyläilyä tuli tälle lomalle ihan tarpeeksi.

Kotiin oli ihana palata joka oli puhtaampi kuin lähtiessämme, koska meillä oli yöpynyt 7 vierasta poissaolo aikanamme. Vieraat olivat siivonneet perusteellisesti ennelähtöään.

 

Mutta minä ja minun perheeni palvelemme Herraa. Joos 24:15b

 

Toivoin tämän oleva tämän vuoden tunnuslauseemme koko perheenä. Vieraamme olivat jättäneet meille lahjoja ja yksi oli puinen taulu jossa oli englanniksi tämä raamatun kohta. Taulun teksti on pysäyttänyt ainakin minut miettimään omaa suhdettani Herraan ja kuinka voisin auttaa lapsiani seuraamaan Jeesusta. Rukoukseni onkin että koko perheemme saini sisäistää tämän sanoman.

 

Suunnitelmia

Tuleva kevät on nyt edessäni ja rukoilen johdatusta joka päivälle. Nyt kun oppilaat ovat aktiossa Etelä-Koreassa ja Filippiineillä, on talolla aika hiljaista. Toivonkin että osaisin käyttää aikani oikein ja hyödyllisesti.

Suunnitelmissa on opiskella raamattua ja valmistella lasten kerho kerrat mahdollisemman pitkälle valmiiksi.

 

Kiitos ja rukous aiheita

Kiitos Jumalalle viime vuodesta ja hänen mahtavasta huolen pidosta.

Johdatusta alku vuoden kuvioihin