Hyvää alkanutta vuotta!
IMG_1317-normal.jpg

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia haasteita ja ehkä uusia tuulia. Mitkä ovat sinun odotukset ja unelmat tälle vuodelle?  Minä en tiedä vielä mitä odottaa, unelmoin että saisin harrastaa tanssia ja käydä Israelissa. En tiedä toteutuuko kumpikaan unelmani tänä vuonna niin kuin itse ajattelen, mutta luotan että Jumalan hyvä tahto tapahtuu tänäkin vuonna elämässäni. Mitä sinulle kuuluu ja miten uusivuotesi on alkanut?
Joulu loma oli täynnä sukulaisten kohtaamisia, mutta saimme myös aikaa omalle perheellemme. Monet kohtaamiset toivat sydämelleni useita rukous aiheita rakkaista ihmisistäni.  Oli huolta ja murhetta tulevaisuudesta, lapsista, rahatilanteesta ja terveydestä. Välillä nousi pintaan tunne, voi kumpa asuisin lähempänä ja voisin olla näitäkin rakkaita lähellä. Kulkea vierellä ja pitää kädestä. Nyt voin vain huokailla taivaan Isän puoleen ja pyytää häntä kantamaan näitä läheisiäni.

IMG_1307-normal.jpg
Oma tulevaisuus näyttää valoisalta. Ilkan yritys on lähtenyt hyvin käyntiin, ja asiakkaita on riittänyt, niin että olemme saanet vuokrat ja laskut maksettua ajallaan. Lapset jatkavat esikoulussa ja koulussa iloisin mielin. Minä jatkan kerhon pitämistä ja raamatun tutkimista. Kerhossa on keväällä aiheena apostolien teot ja minulla oma aihe joka kulkee rinnalla tukien muuta opetusta.
Ywam:illa odotamme alkavaa Arabian Opetuslapseus koulua jonka piti alkaa tammikuussa mutta on viisumi vaikeuksien takia siirretty helmikuulle.  Niin oppilaat kun henkilökunta odottaa viisumeiden myöntämistä.
 

IMG_1302-normal.jpg
Rukous aiheita:
Ystävät ja sukulaiset
Kerhon aloitus ja opetus teema tälle kaudelle
Arabian Op- koulu