Heips täältä hankien keskeltä.

Vaikka kevät aurinko onkin paistanut mukavasti, minusta tuntuu että on edelleen talvi kun hanget ovat niin korkeat.

Kuluneeseen aikaan kuluu lomaa, henkilökunnan päiviä ja Raamattukurssin valmistelua ja sen alku.

Jumala siunasi meitä mahtavalla lomaviikolla Haukivuorella ja saimme viettää ruhtinaallisen viikon vain perheen kesken ystäväni perheen mökillä. Lapset ja Ilkka nauttivat siellä suuresta trampoliinista ja poreammeesta. Minä taas nautin omasta rauhasta.  

Henkilö kunnan päivillä sain kokea jälleen Jumalan armoa kun hän toi mieleen ajatuksia joista minun tulee luopua kokonaan.  

Nyt viimeisimmät viikot ovat kuluneen Raamattukurssin BCC :n valmistelussa ja aloituksessa. Meillä on 8 oppilasta joista 7 on Suomesta ja yksi Afrikasta.  Henkilö kunnassa tähän kouluun on van minä , Ilkka ja Alice. Onneksi Tinni on vielä apuna keittiössä ja Gvido auttaa käytännön töissä.

Kurssin aloitus on ollut mielenkiintoista, olemme sukeltaneet Apostolien tekojen ihmeelliseen maailmaan ja aikaan jolloin kristinusko alkoi leviämään.  On ollut ihana jälleen palata siihen tosiasiaan että Jumala on valmistanut tien evankeliumin leviämiselle Rooman imperiumin hyvien teiden avulla ja myös sillä että maailmassa oli yksi yhteinen kieli Kreikka.

Lasten terveiset:  Olemme nyt hoidossa kivalla tätillä jolla on viis lasta. Siellä on kivaa kun saa leikkiä Ninin kaa ja piirtää. Ja on ollu kiva leikkii ulkona kaereitten kaa. Ja me leikitään siellä kaikenlaista kivaa.

 

Kuvassa Mikkeliläinen: Jesse, Simon kaveri sieltä.  ”Lukevat ”yhdessä  uutta testamettia.

 

Rukous aiheet:

-          koulu on tosi haastava joten ajan löytymin myös perheelle on vaikeaa tällä hetkellä

-          että lapset saisivat hyvän päiväkoti paikan (nykyinen hoitopaikka on hyvä, mutten tahtoisi rasittaa ystävääni liikaa)

-          terveys (meillä oli oksennus tautia ja liikkeellä on paljon flunssa